• L’Ajuntament d’Alzira dona continuïtat al tram que unix el poliesportiu amb el passeig fluvial i introduix millores en la zona del mirador.

L’Ajuntament d’Alzira ha completat diverses millores en l’Anell Verd al voltant de la ciutat. En concret les últimes actuacions subvencionades pel pla Reacciona de la Diputació han afectat el Mirador del Xúquer i la zona del Poliesportiu Jorge Martínez Aspar.

En l’àrea d’actuació del Mirador s’estan fent noves sendes per a ciclovianants que s’incorporen al parc del Mirador i faciliten el passeig per dins de la pineda. A més s’ha aprofitat la intervenció per a instal•lar 30 metres de barana a continuació de la barana del camí natural de corda per a protegir de possibles caigudes en este punt que pot resultar perillós.

En l’àrea d’actuació del riu a l’altura del poliesportiu Jorge Martínez Aspar s’ha donat continuïtat al pas que arriba des del passeig fluvial i transcorre entre el riu i el poliesportiu. Per a crear este pas, s’ha eliminat tot el rizoma de Arundo Donax, és a dir l’arrel de les canyes que envaeixen el riu, s’ha posat malla antiherba, s’han canalitzat les aigües i finalment s’ha creat el recorregut ciclovianant que connecta amb tot el tram urbà de riu fins al poliesportiu, complint el criteri de continuïtat de les accions.

El pressupost total de les obres en estos dos trams ascendix a 56.749 euros i està subvencionat per la Diputació de València dins del programa REACIONA 

Deixa un comentari