“Mirades de Foc” d’Alba Fluixà i el llibret de la Falla Sant Joan, finalistes als premis Portal de la Valldigna i Ortifus, respectivament

El llibret de la falla Sant Joan és finalista en la categoria de Coherència en els premis Ortifus que organitzen la Junta Local Fallera de Xàtiva i l’Associació Cultural Amics del Mestre Ortifus. Les altres comissions que pugnaran pel guardó amb la falla alzirenya són la falla Saladar de Dénia, Plaça Rodrigo del Port de Sagunt, Arrancapins de València i Doctor Palos i Adjacents de Sagunt. Enguany s’han s’han presentat al concurs 73 treballs procedents de 18 localitats.
El treball guanyador s’emportaran un premi de 300 euros a repartir entre el coordinador/a del llibret i la comissió que el publica. El coordinador del llibret, Vicent Ordaz, explica que és complicat donar coherència al llibret amb el monument.

D’altra banda, Alba Fluixà Pelufo també és finalista del premi Portal de la Valldigna amb la poesia Mirades de Foc que va publicar a la falla Beniopa de Gandia. Ací han sigut 97 els poemes remesos per 48 comissions. El premi és de 400 euros que es repartiran el o la poeta guanyadora i la comissió que ha publicat el poema.
Els guardonats es donaran a conèixer en la festa de les Lletres Falleres que enguany es farà a Cullera en maig.

Deixa un comentari