Obert el termini per a contractar 58 treballadors agrícoles per a este estiu

L’Ajuntament d’Alzira, en el marc de col·laboració amb el Servicio Público de Empleo Estatal SEPE, contractarà 58 treballadors durant tres mesos per a treballar al terme rural. Les sol·licituds per a participar en esta convocatòria laboral es poden fer fins el pròxim divendres 2 de juny a La Clau d’Alzira.

Estes contractacions, destinades al sector agrari, es dedicaran al manteniment de camins rurals i barrancs, l’eliminació de vegetació invasiva i d’abocadors incontrolats, millores per a la prevenció d’incendis forestals i inundacions. A més, també es treballarà en la neteja de residus i la millora dels horts comunitaris que té Alzira, així com el manteniment de l’Anell Verd.

Els interessats han de cumplir una sèrie de requisits, ja que del que es tracta és de donar una oportunitat de jornal a aquelles persones que han acabat el treball agrícola durant l’estiu. Cal fer la sol·licitud o bé presencialment a través de La Clau d’Alzira o bé de forma telemàtica a través de la seu electrónica de l’Ajuntament.

Deixa un comentari