El Partit Popular d’Alzira reitera la falta de resposta del govern municipal sobre suposades contractacions irregulars.

El Partit Popular d’Alzira dona compte dels resultats de l’auditoria realitzada a l’Ajuntament d’Alzira, els resultats de la qual han sigut publicats al diari Levante.

Els resultats de la recent auditoria realitzada a l’ajuntament d’Alzira ha detectat, segons els populars, l’incompliment de la normativa aplicable. I per això demostra el que venen alertant després dels expedients on detecten falta de documentació i fallada en el procediment, on no es complixen les bases d’execució del pressupost i no se seguixen els criteris establits en matèria de contractació. Esta auditoria de l’any 2021 i 2022 confirma, segons el PP, que durant estos anys s’estava executant de manera incorrecta les contractacions, el mateix que entenen que ha ocorregut en 2023 i en el que es porta del 2024.
Des del Partit Popular, acudirem tant al síndic de Greuges com als organismes pertinents per a rebre la documentació sol•licitada i es complisca la normativa vigent.
Expliquen els populars que l’abús de contractes menors mostra opacitat per part del govern, i més encara, si es fa un ús de manera incorrecta sense seguir el procediment establit, es pot observar algun expedient sense les tres ofertes que establix la llei de contractes.

Deixa un comentari