PP, PSOE i SUMAR fan pinya per a dotar de pressupost les actuacions contra la inundabilitat d’Alzira el pròxim any

Hi ha consens sobre la prioritat de solucionar la inundabilitat d’Alzira. Ahir la Federació d’Associació de Veïns arrancà de nou el compromís de PSOE, PP i Sumar perquè les inversions previstes per resoldre les inundacions a Alzira es realitzen i es continue apostant per elles.

Solucions que ja estan plantejades per la Confederació Hidrográfica del Xúquer pel que fa a les dos actuacions previstes, una al barranc de La Casella per eixamplar-lo i l’altra amb la confluència al Barxeta. Actuacions que s’encetaran, com explica el socialista Vicent Sarrià, el pròxim any i que han de continuar i prioritzar, sense que siga necessària una partida a l’efecte.

Per part del Partit Popular, el seu representant Fernando de Rosa entén que esta qüestió ha de ser fruit del consens. Consens que hi ha a Alzira, també a l’Ajuntament, i per tant també en el Congrés per tal de consignar els fons necessaris per a acabar amb el problema de la inundabilitat.

En el cas de Sumar, coalició representada pel candidat de Compromís, Alberto Ibáñez, considera que la situació d’Alzira a causa de les inundacions s’ha de resoldre ja. D’una banda, entén que la situació actual després de tants anys sense solucions és per l’infrafinançament de la Comunitat Valenciana respecte a d’altres comunitats. D’altra banda, entén que tot i la complexitat administrativa, fa falta donar solucions simples per a problemes urgents com és el del barranc de La Casella.

Deixa un comentari