Prop de 300 empresaris i el president de la Generalitat assistiren a la Gal·la del lliurament de Premis de la XVI Setmana de l’Economia a Alzira

Flors Raquel, Mecatronic, Modesto Ballester i la Comissaria de la Policia Nacional Alzira-Algemesí van rebre divendres els Premis de la XVI Setmana de l’Economia d’Alzira. Este acte es va suspendre el passat 23 de febrer per l’incendi de Campanar. Assistiren prop de 300 empresaris i per primera volta el president de la Generalitat.

El president de l’Associació Empresarial, Raúl Tudela va demanar l’elaboració d’un pla de dinamització comercial per captar els nous consumidors i els influencers.

També va reclamar al president de la Generalitat, Diputació, empresaris i a l’Ajuntament unió per a finançar el polígon de la Carretera d’Albalat que requerix una inversió de 15 milions d’euros.

Al voltant d’esta zona, també demanà la connexió amb l’AP7

Altra de les peticions de Tudela va ser la reducció de la burocràcia per a crear empreses de manera més àgil i també les càrregues empresarials. També va fer referència a la falta d’obra de mà qualificada que impedix a les empreses el seu creixement.

L’alcalde d’Alzira va posar com a exemple Bilbao com a mostra de reconversió industrial i de regeneració urbana. Alfons Domínguez reclamà a les forces vives de la ciutat i supramunicipals la col·laboració amb un front comú.

Ressaltà la creació de la primera entitat de Gestió i modernització del polígon de Materna al que seguiran altres polígons així com l’adhesió a la Xarxa de Ciutat Industrials.

Domínguez va recordar que no s’ha de contraposar benestar social i responsabilitat ambiental amb l’economia.

Per la seua part el director general d’Indústria, Jordi Llinares ressaltà que “el 80% del PIB d’Alzira és industrial. El president de la Generalitat Carlos Mazón parlà de la baixada i fins i tot de l’eliminació d’impostos per part del Consell i que agafava el missatge per anar fent efectives les diferents peticions, entre elles la simplificació administrativa per crear empreses.

Deixa un comentari