S’ajornen l’acte de lliurament de premis de la XVI Setmana de l’economia i el posterior sopar amb motiu de la tragèdia de l’incendi a València

Últim dia de la XVI Setmana de l’economia, una jornada que ha estat marcada per la tragèdia que va ocórrer ahir a València. Per este motiu, se suspèn el sopar de clausura d’esta nit on s’anaven a lliurar els premis d’esta setmana de l’economia. Segons ha comunicat l’Associació Empresarial d’Alzira, l’acte s’ajornarà a un altre dia.
Les conferències de hui ha començat amb un minut de silenci en commemoració de les víctimes de la tragèdia, i així també ha acabat, amb un minut de silenci en la cloenda.
Tot ia això, les conferències de hui han seguit la seua programació prevista, adaptada a les circumstàncies. Com explicava Raul Tudela, s’ha fet un gran esforç per part de l’organització i els ponents. L’exnadadora de natació sicronitzada Gemma Mengual ha donat inici a les conferències amb la seua experiència en el món de l’esport. L’exnadadora ha explicat que els valors de l’esport com la constància, el treball en equip o la disciplina es poden extrapolar a molts àmbits com l’economia. A les 11:30, Serafín Zubiri, amb la seua música i missatges de motivació i superació ha posat final a la setmana. La setmana ha concluit a la 13, en l’acte presidit per Alfons Domínguez, alcalde d’Alzira, Gemma Alós, regidora de desenvolupament econòmic i Raul Tudela.
El president de l’AEA ha volgut concloure que tot i que el dia de hui no l’esperaven així, la setmana de l’economia ha anat molt bé i els resultats són positius.

Deixa un comentari