• Nou premi internacional per a la perruqueria alzirenya. Sara Piera, directora de Salones Valiente en Alzira, elegida millor perruquera revelació en un certamen internacional.

La directora dels Salons Carlos Valiente en Alzira, Sara Piera, ha estat elegida com millor talent emergent en la competició de perruqueria The Mentor, celebrada el dilluns a París.
*The Mentor –és una competició creada per a destacar a joves perruquers i perruqueres, brindant-los
l’oportunitat de mostrar el seu talent en un escenari artístic de
renom internacional. es nomenen quatre mentores internacionals que trien als talents emergents. En el cas d’Espanya, la perruquera Felicidad Ordás encapçalava l’equip espanyol que competia enfront de altres equips de França i Regne Unit.

L’equip espanyol va obtindre dos premis, d’una banda, amb el vot del jurat per a l’equip i, d’altra banda, amb títol de Millor Perruquera Revelació d’Europa. Sara Piera, amb 26 anys, compta únicament amb 6 anys d’experiència en la indústria, ha sigut finalista 6 anys consecutius en els Premis Fígaro de la Perruqueria Espanyola i ha destacat en competicions Internacionals. A més, ha viatjat per tot el món impartint formacions i xous al costat de la signatura CV. Per a Piera, el millor és participar, i estar entre els millors.

Deixa un comentari