Satisfacció en l’IES José María Parra per reprendre el batxillerat artístic i musical el pròxim curs

L’institut José María Parra està d’enhorabona. En un parell de setmanes ha rebut dos bones notícies, d’una banda, que torna el batxillerat artístic per al pròxim curs, i d’altra, l’acceptació dins del pla Edificant del projecte de reforma i ampliació de l’institut valorat en sis milions d’euros.

L’any passat, la Conselleria decidia traslladar a l’institut de Carcaixent el batxillerat artístic-musical, una decisió que va ser contestada tant pel centre com per l’AMPA, l’ajuntament i el consell escolar. Per al pròxim curs, l’institut comptarà de nou amb esta opció de batxillerat. Una opció musical i artística que definix este centre, ja que per les seues aules han passat músics, actors i actrius de reconegut prestigi com Carles Alberola, entre molts altres.

D’altra banda, també s’ha encetat el camí perquè es renove i amplie el centre a través del pla Edificant, que la passada setmana feia públic el pressupost de sis milions d’euros que aporta la Conselleria. Una aportació que permetrà ampliar el centre amb un nou aulari i fer les reformes necessàries mantenint l’estructura. La directora del centre, Àngela Masià, explica que la comunitat educativa es va pronunciar contra l’enderrocament de les instal·lacions per fer-ne unes de noves. Volen conservar la personalitat i l’arquitectura del centre i l’estructura, que es manté bé.

Deixa un comentari