Dos alzirenys creen una empresa que ha estat elegida entre les 50 millors start-ups que estaran al Sumit es presentaran València Digital Summit 2023, un encontre on confluixen idees i finançament.
Els enginyers Pablo González i Quique Juan són alzirenys però han desenvolupat la seua trajectòria arreu del món i ara tornen a Alzira per a crear esta empresa que aposta per la tecnologia de la salut. L’empresa anomenada EBHealth3 desenvolupa la seua activitat en StartUPV, l’acceleradora de start-ups de la Universitat Politècnica de València. Esta activitat els ha portat enguany a aconseguir diveresos premis i representar a la UPV a l’esdeveniment a Madrid 100 Health Startups. Finalment, han entrat al top 50 del València Digital Summit 2023 que se celebrarà els dies 26 i 27 d’Octubre. Pablo González explica el que significa.

Justament els enginyers tindran a penes tres minuts per a explicar en què consistix el seu projecte. Un projecte que implica utilitzar la intel•ligència artificial per a previndre les possibles malalties i ho faran a través de la creació també d’una base de dades a través de la qual puga’m conéixer com està la nostra salut, a partir de l’anàlisi de la nostra femta.

Deixa un comentari