Almagro es rendix al “Hamlet” de La Tarumba

La ciutat del teatre per excel·lència, Almagro s’ha rendit a la Tarumba. El grup teatral ha guanyat amb “Hamlet” el premi de millor obra del Certamen de Teatre Amateur i també el premi del públic. No queda ahí la nòmina de premis, perquè també el paper dels actors i actrius ha estat reconegut, la jove Dàlia Colomer ha guanyat el premi com a millor actriu principal i Jorge Garcia com a millor actor.

El grup alzireny presentà anit en l’emblemàtic Corral de Comedias d’Almagro la versió realitzada per José Antonio Martínez del clàssic Hamlet, al certament de teatre amateur Luis Molina destinat a representar obres clàssiques del segle XVI i XVII. Tres grups competien en esta edició, Helarte Teatro de Segovia i Teatro Kumen de Langreo, després d’una selecció entre 40 grups de tota Espanya. Els alzirenys de Suc de Teatre partien com a favorits, en tindre més puntuació, ara bé, han aconseguit no sols els premis professionals, sino el vot del públic. José Antonio Martínez, director.

Els premis arriben per a molts dels actors i actrius després de més de vint anys visitant a través des de l’escola de la Tarumba este escenari com a públic. Un escenari, el corral de Comedias que és un espai singular i a l’aire lliure, que va necessitar que la companyia s’adaptara a este nou espai.

Hamlet, ara ja en una versió més reduïda de la que poguérem vore en la seua estrena al Gran Teatre el passat mes de desembre, rodarà per diverses poblacions de la Comunitat Valenciana i tornarà a Alzira el pròxim 21 d’octubre al Gran Teatre.

PREMIS en el Certamen Nacional de Teatre Amateur Luis Molina d’Almagro.
1r Premi a la millor obra
Premi a la millor actriu principal (Dalia Actress)
Premi al millor actor principal (Jorge García)
Premi del públic.

Deixa un comentari