Els centres escolars obrin hui les seues portes complets, i amb dos aules de primària més, per a poder assumir la matrícula.

Els centres escolars alzirenys han obert este matí les seues portes amb normalitat. Este 2023 destaca per l’important creixement en el nombre de matrícules rebudes per als centres educatius d’Alzira.

Enguany s’ha seguit la tendència del curs 2021-2022, quan ja vam incorporar vora 400 alumnes al llarg del curs. Enguany més de 7400 estudiants entre els centres públics i privats-concertats inicien la seua activitat a Alzira. Pràcticament, els centres estan plens, de fet
El que més destaca este curs és el notable increment de les matrícules respecte als anys anteriors, fet que ha ocasionat que s’habiliten dos aules de segon i quart de Primària al CEIP García Lorca. En total, el departament d’Educació ha rebut 324 sol•licituds de canvi o nova escolarització des de que van acaba
r els processos d’escolarització de la Conselleria el passat mes de juny fins a data de hui. Actualment estes sol•licituds ja han estat gestionades pel departament d’Educació i els centres educatius. Virtuts Piera.
TORNADA AL COLE 3- V.Piera

L’alcalde d’Alzira, Alfons Domínguez i la regidora d’Educació, Virtuts Piera, junt a la resta de regidors i regidores del govern han visitat distribuïts en tres grups, els centres educatius alzirenys i els instituts
En la visita han mantingut una breu reunió amb l’equip directiu i docent per tal de fer arribar el suport i tractar qualsevol eventualitat que puga ocórrer en este inici de curs. A més també servix per a fer una diagnosi de com estan els centres i en aquells que es puga fer xicotetes millores a l’abast de l’Ajuntament, fer-les.
TORNADA AL COLE 2- V. Piera

Per la seua part, la regidora ha explicat que enguany l’Ajuntament seguirà oferint gran nombre d’activitats educatives complementàries fora i dins de l’aula que complementen l’aprenentatge al llarg de la vida. I també ha avançat un projecte per a fomentar la lectura als centres amb la col·laboració de les famílies.

Deixa un comentari