Alzira fumiga contra el mosquit tigre i el mosquit comú a diversos punts de la ciutat

PLAGUES
Continuem parlant de plagues, perquè des de l’Ajuntament d’Alzira s’estan impulsant tractaments nocturns en les zones pròximes al riu per acabar amb les larves dels insectes.
L’empresa concessionària de la Campanya de lluita contra els vectors (mosquit tigre), del Consorci de la Ribera, va procedir la passada nit als tractaments anti vectorials especialitzats habituals en les zones del Mirador del Xúquer, el Dic i la zona dels horts pròxims. El tractament contra el mosquit tigre també s’ha realitzat als carrers i places de la ciutat, així com de les urbanitzacions d’Alzira.
Estos tractaments especialitzats combaten l’aparició i el desenvolupament, tant de les larves del mosquit comú com del mosquit tigre que es desenvolupen amb major profusió amb l’augment de les temperatures durant la primavera i l’estiu en espais amb aigües estancades com els aiguamolls, barrancs i embornals.
Des del passat mes d’abril, s’han représ de nou a la nostra ciutat els tractaments contra el mosquit tigre en els 50 municipis adherits al programa preventiu del Consorci de la Ribera, i així es continuarà fent fins al mes d’octubre. De nou es repetix la fórmula de la campanya de prevenció simultània a les diferents poblacions, que es porta a terme des de fa uns anys, per tal d’evitar la proliferació del mosquit tigre.
 A més d’estes accions, és important prendre precaucions per a evitar la proliferació del mosquit tigre. Este insecte necessita poca quantitat d’aigua per a reproduir-se. De fet, és important evitar les aigües estancades, com les que hi ha en els plats dels tests.
Algunes recomanacions a tindre en compte per a evitar la proliferació del mosquit Tigre són buidar d’aigua el plat de davall dels tests, canviar l’aigua dels bols dels animals i buidar en cas de no usar-los, tapar els bidons d’aigua i mantindre netes i clorades les piscines.

Deixa un comentari