VI Trobada Intercultural Dones i Poesia amb poesia, música i gastronomia intercultural

La Taula per la convivència d’Alzira organitza este mes de maig la 6na edició de la Trobada Intercultural Dones i Poesia, un espai contra el racisme, la xenofòbia i el masclisme, amb la poesia com a nexe d’unió.
La nova edició tindrà lloc el dia 18 de maig a la Casa de la Cultura. LaTrobada consistix, com els darrers anys, en posar en valor la diversitat cultural d’Alzira des de la mirada de les dones. Les participants, de diversos col·lectius alzirenys llegiran poemes en diferents idiomes. En acabar, hi haurà un Micro Obert on podran participar totes les dones que vulguen, formen part d’un col·lectiu o no. Tan sols cal assistir i comunicar a les organitzadores la voluntat de participar.
A més de poesia, també hi haurà música i gastronomia intercultural.

Des de la Fundació Cepaim a Alzira destaquen esta trobada perquè oferix un espai segur per a dones de totes les cultures. La Fundació Cepaim a Alzira també treballa contra el racisme i la xenofòbia amb el projecte autonòmic Desativem, finançat per la Generalitat Valenciana. El projecte inclou la creació d’un grup motor al territori. Serà l’encarregat, mitjançant les ferramentes que els donaran, de fomentar la sensibilització amb la població migrant i lluitar contra la desinformació.
En este grup poden participar totes les persones interessades en combatre el racisme i la xenofòbia. Per a formar part han d’enviar un correu al tècnic del projecte, ernestolaudes@cepaim.org o preguntar a les oficines de Cepaim, al carrer Tejar Martí nº17.

Deixa un comentari