Vox aposta pel canvi de govern d’esquerres i la millora de la neteja i la seguretat d’Alzira

Vox celebrava ahir el seu míting de campanya a Alzira amb l’assistència del president de Vox València, Ignacio Gil Lázaro, qui acompanyà el candidat a l’alcaldia d’Alzira, Ricardo Belda. Gil Lázaro augurà un resultat espectacular per a Vox en les pròximes eleccions.

El míting de Vox s’inicià amb la veu de dos joves que expressaren el seu descontent davant una situació d’atur juvenil i inflació que fa necessari un canvi de rumb en les polítiques actuals. En este mateix missatge insistí el candidat de Vox, Ricardo Belda, que entén que no sols feia falta canviar l’equip de govern alzireny d’esquerres, radical al seu parer, sinó també la manera de fer les coses.

Vox presentà les seues propostes barri per barri, propostes amb elements comuns com és la millora de la ntejea i la policia de barri. Pel que fa a la governabilitat d’Alzira, igual que de la Comunitat Valenciana, des de Vox es reitera que tenen molt clara la seua política de pactes amb el Partit Popular, tot i que sembla que és l’altra part la que no ho té clar.

El president provincial de Vox també es va referir a la candidatura de Ricardo Belda a Alzira després de la crisi que ha viscut l’agrupació arran el rebuig a l’altre candidat de Vox, amb una llista que incloïa a Enrique Montalvà. Gil Lázaro explicà que havia donat suport a Belda perquè era el millor per a encapçalar la candidatura a una ciutat tan important com Alzira.

Deixa un comentari