30 joves de 35 anys rebran una subvenció de l’Ajuntament per a la compra de la seua primera vivenda

30 persones joves s’han beneficiat de les subvencions a la compra d’habitatge de l’Ajuntament d’Alzira. En total s’han destinat 30 mil euros que s’han repartit en funció del nombre de sol·licituds rebudes que complixen els requisits.
Estes ajudes estaven destinades a menors de 35 anys, que compren un habitatge que vaja a ser la seua residència habitual i permanent.
La relació d’adjudicataris ja ha eixit publicada i el pagament es farà en la targeta Alzira, és a dir que l’hauran d’utilitzar per a compres en el comerç local d’Alzira, per la qual cosa té eixe doble benefici.
L’Ajuntament d’Alzira convoca les ajudes de primera vivenda per a gent jove des de l’any 2000, amb l’objectiu de subvencionar part de les despeses inicials en la compra de la seua primera vivenda. Cal recordar que estes ajudes són per a facilitar la compra de la primera vivenda, per la qual cosa els demandants no poden ser propietaris d’un altra.
Per a poder demanar la subvenció, la compra-venda de la vivenda ha de fer-se l’any anterior a la data de la convocatòria. D’altra banda cal ser propietari de l’habitatge i estar empadronat en el mateix moment de sol·licitar-la. En cas de ser més d’una persona propietària, ho poden demanar les dos.

Deixa un comentari