Comencen els tallers del projecte Canya a la Canya amb una activitat d’investigació de l’aigua per als més menuts

Demà dissabte al MUMA, xiquets i xiquetes podran aprendre la química de l’aigua al taller d’experiments organitzat per la Fundació Limne. Així s’enceten els tallers dins del projecte Canya a la Canya per aproximar la població al Riu Xúquer i agafar propostes ciutadanes de millora i conservació.
En l’activitat, els més menuts aprendran del món de la investigació de l’aigua i els seus familiars podran plantejar idees per a cuidar el nostre ecosistema. Els tallers es seguiran fent durant tota la tardor a altres municipis de La Ribera Alta.
Tot el treball de la fundació forma part d’un procés que mira cap al futur. Fa uns mesos es feren activitats vora riu per coneixer de prop com és i ja hi ha més de 60 persones implicades en la cura del Xúquer.
Sales Tomás espera que la pròxima primavera ja es puga passar a l’acció. La proposta més comuna estos mesos ha sigut la neteja de deixalles del riu.
El taller per a la xicalla serà demà a les 11 del matí al MUMA. Per inscriure’s cal enviar un correu a coopera@limne.org o telefonar al 652 04 00 61

Deixa un comentari