Alzira acull un curs de neuromarketing adreçat als establiments comercials i pimes de la comarca.

Alzira acull divendres un curs de neuromarketing adreçat al comerç local i les empreses menudes i mitjanes que vulguen invertir en conèixer els seus clients. Amb el neuromarketing es pretén captar l’atenció del client no pel preu o les característiques, sino per l’emoció. De fet, és la técnica que utilitzen les grans empreses, i que segons explica l’expert que donarà el taller, es pot aplicar també als establiments comercials locals. De fet, el 95 % de les  decisions de compra sempre es prenen des del subconscient.

El taller de neuromarketing es farà el pròxim divendres des de les nou i mitja del matí a la seu de la Mancomunitat de la Ribera en Alzira i estarà impartit per l’expert Pablo Ferreirós. La inscripció és gratuïta i poden inscriure’s totes aquelles empreses que vulguen de la comarca. De moment ja hi ha 40 empreses inscrites. Al taller l’invstigador Pablo Ferreirós també donarà a conèixer el software i la tecnología que tenen per a mesurar les emocions del comprador.

Este taller està organitzat per l’oficina Acelera pyme de la Mancomunitat i compta amb la col·laboració de l’Associació empresarial d’Alzira

Deixa un comentari