80 persones podran formar-se en agost i setembre per trobar treball

L’agència de desenvolupament local IDEA disposa de dos itineraris d’orientació i inserció laboral: Ildend i Ildona. El primer comença a primers d’agost i el segon, a finals.
Ildeld va adreçat a a col·lectius vulnerables, dins del pla de recuperació, transformació i resiliència per a persones aturades de llarga durada inscrites al LABORA almenys un any.
Les 45 persones que poden participar durant el mes d’agost hauran de realitzar, almenys, 30 hores de orientació entre accions individuals, grupals o tallers, i almenys completar 60 hores de formació.
El taller compta amb una subvenció de 90.000 € amb una aportació municipal de poc més de 1.400 €
D’altra banda, Carolina Lázaro realitza el programa ILDONA, amb què es dona suport a les dones en els àmbits rurals i urbans destinats a la realització d’itineraris individualitzats i personalitzats d’ocupació.
Se les instruïx en orientació laboral, informació i formació preferentment per a l’adquisició d’habilitats , competències digitals i economia verda o transició ecològica que n’afavorisquen inserció al mercat laboral.
Per completar un itinerari les participants hauran de fer un mínim de 15 hores d’orientació i, almenys de 66 hores de formació.
El nombre de dones participants serà de 35 persones amb un termini
d’execució del juliol al setembre de l’exercici 2023 amb un compromís
d‟inserció d’un 20%.
L’import de la subvenció concedida és de 77.525€ amb una aportació municipal de 1.072 €.
Des d’IDEA es contacta amb les persones que Labora els indique però aquelles que estiguen inscrites en Labora poden anar a Idea a preguntar si complixen els requisit per fer estos cursos de formació.

Deixa un comentari