L’Ajuntament ha agraït a la Setmana Santa d’Alzira la suspensió dels seus actes

Com ja saben, Alzira ha suspés la celebració de  la Setmana Santa. La Junta de Germandats i Confraries de Setmana Santa d’Alzira va decidir suspendre la celebració de la Setmana Santa 2020 el passat divendres, davant les mesures de prevenció extraordinàries, que s’han d’aplicar per parar el contagi del coronavirus . L’Ajuntament ha agraït este gest de solidaritat amb tots els ciutadans d’Alzira. El regidor de Festes, Xavi Pérez, ha donat les gràcies perquè l’anunci es va produïr abans inclús de què es decretara l’estat d’alarma.

Així mateix, també es va anunciar que Elena Martínez i Antonio Soler seran els Clavaris de la Setmana Santa d’Alzira per a 2021.

La decisió es va consensensuar en una reunió extraordinària de la Junta de Germandats i Confraries, al costat dels presidents i Germans Majors, on també participà l’Ajuntament d’Alzira.

L’acord unànime es va prendre amb la premissa de salvaguardar la salut del conjunt dels ciutadans a la celebració de la Setmana Santa d’Alzira, en ser la celebració més multitudinària després de les Falles.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

Ir a descargar

Deixa un comentari