L’Ajuntament posa en marxa un servei d’assistència psicològica per telèfon

La Regidoria de Serveis Socials ha posat en marxa un servei d’assistència telefònica destinat a tota la ciutadania en general i, en especial atenció, als més vulnerables. Donades les circumstàncies actuals, com a conseqüència de l’emergència sanitària, l’Equip d’Atenció Psicològica de l’Ajuntament ha adaptat i reforçat l’assistència psicològica de manera telefònica i/o via mail, per la impossibilitat de fer encontres personals. En este programa, l’Ajuntament comptarà amb la col·laboració de la Creu Roja i en coordinació amb la Fiscalia.

L´objectiu és ajudar-te al maneig de l’estrés, per a mantindre l´equilibri emocional, amb una actitud positiva, en estos moments de confinament al domicili, i ajudar en la gestió del sentiment de por i incertesa. Principalment es tindran en consideració les situacions personals i familiars particulars, com ha explicat la regidora de Serveis Socials, Marina Mir.

Per tal d’accedir al servei, cal telefonar de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores, al telèfon 962018152 i una treballadora del Departament assignarà la consulta a una de les quatre psicòlogues que fan l’atenció. D’altra banda, el mateix equip psicològic ha elaborat dos guies específiques a les que es podrà accedir des del Web Municipal.

Mir també ha demanat la col.laboració ciutadana “per detectar possibles nous casos que necessiten atenció”.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

Ir a descargar

Deixa un comentari