Visita a l’Hort de Magraner per celebrar el Dia Mundial del Turisme

Alzira organitza una visita guiada a l’Hort de Magraner en el dia mundial del turisme, el pròxim 27 de setembre. Els participants podran visitar la capella neogòtica i admirar les vistes de la ciutat des del mirador de la Muntanyeta. La regidoria de patrimoni pretén amb esta activitat mostrar a la ciutadania el ric patrimoni rural que té la nostra ciutat i el gran valor històric i natural de l’Hort dels germans Rubio Enguix.

En este sentit, hi haurà dos torns de visites a les 10 del matí i a les 12 de migdia que tindran una durada de dos hores. Els participants hauran d’acudir a les 9.30 i les 11.30 a la plaça del regne des d’on eixirà l’autobús que els transportarà fins a l’Hort. Una vegada allí, es realitzarà una explicació i es visitarà la capella, on fins fa 20 anys es celebraven misses tots els diumenges.

Per a participar d’esta activitat, és important inscriure’s en el correu turisme@alzira.es perquè les places són limitades. A l’autobús se seguiran totes les mesures de seguretat i neteja.

Escoltem la regidora de patrimoni, Isabel Aguilar, en l’informatiu.

Ir a descargar

Deixa un comentari