Els artistes fallers demanen mesures per reactivar el sector

Els artistes fallers afirmen que un 2021 sense Falles podria significar el punt i final de la festa valenciana. No obstant això, els artistes asseguren que encara és prompte per a fer previsions pel que fa a la setmana fallera però el que sí que es pot començar a avivar la flama amb un calendari d’activitats falleres per  a la qual cosa demanen el suport a la Junta Local Fallera i a l’Ajuntament d’Alzira.

Segons el gremi d’artistes els monuments s’han de cremar enguany perquè no es podrien mantindre una altre any en les condicions adequades. A més, el col·lectiu anima a la ciutadania a pensar en les Falles com un dels motors econòmics més importants per a la nostra comunitat i que afecta a l’economia familiar de moltes famílies.

En este sentit, el sector advoca per una celebració segura de les Falles. Unes falles diferents i adaptades a la nova normalitat però que donen continuïtat a la nostra festa. Escoltem els artistes fallers Borja Lorente i Rafa Ibáñez en l’entrevista que mantingueren ahir en El dia per davant.

Ir a descargar 

Deixa un comentari