Alzira recull el premi Driehauss d’arquitectura

Alzira recull el premi de recuperació patrimonial de la Vila del Concurs Internacional d’Arquitectura Driehaus. El projecte “Ad Fontes” de l’estudi arquitectònic sevillà Jiménez & Linares ha estat dotat amb 12.000 euros. Es tracta d’un projecte de futur que l’Ajuntament espera poder fer realitat en quant puga reunir els recursos suficients.

Recordem que el pla presentat pels sevillans planteja la recuperació del teixit urbà de la zona oest de la Vila i la posada en valor dels vestigis de la muralla almohade i del temple de Santa Maria d’Alzira. La nostra ciutat s’ha distingit, juntament amb Santiago de Compostela i Guadix, d’entre altres més de 100 propostes d’estudis d’arquitectura nacionals i internacionals.

Els premis es van entregar este dimecres en el saló d’actes del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana de Madrid en una cerimònia. Els representants de les ciutats van participar de manera telemàtica i mitjançant la projecció d’un vídeo. En el cas d’Alzira va participar el tècnic municipal Miguel Vila. Escoltem la valoració de l’alcalde d’Alzira Diego Gómez en l’informatiu.

Ir a descargar

Deixa un comentari