Com serà la cavalcada de Reis

Els Reis Mags visitaran, un any més, Alzira i encara que enguany no llançaran dolços ni joguets, com ja els hem anunciat, faran un passeig per quasi tots els carrers de la ciutat per a saludar els xiquets i xiquetes que podran veure’ls des de les seues finestres, balcons o les portes de les seues cases. Els Reis tampoc podran enguany visitar les residències ni l’Hospital però deixaran un detall per als xiquets i xiquetes hospitalitzats que l’Ajuntament s’encarregarà d’entregar-los.

Els recordem el recorregut que faran els Reis des de les 16:30 de la vesprada fins les 20 de la nit. A les 16 ja poden començar a seguir-los a les xarxes socials on podran veure com l’alcalde d’Alzira els entrega les claus de la nostra ciutat. De seguida, Des de les 16:30 i fins les 17:20 els Reis d’Orient començaran el recorregut per la ciutat als barris de Venècia, Josep Pau, Ana Sanchis, el Parc de l’Alquenència, Marina Espanyola, la Vila, la Malva i l’Avinguda Sants Patrons. Des de les 17:20 fins les 18:00 els Reis visitaran dels xiquets i xiquetes de La Graella, El Racó, Sant Joan i Albuixarres. Més tard, des de les 18:30 i fins les 19:10 els tres savis estaran als barris de les Basses, Sants Patrons, Pere Crespí, Camilo Dolz, Sagrada Família, l’Alquerieta i la Muntanyeta. I per últim de 19:10 a 20 de la nit Ses Majestats estaran als barris de Caputxins, Pere Morell, Lluis Suñer, Albuixarres – Camí Fondo i Les Barraques.

Com a colofó, a les 19.30 hores, disparada simultània de focs artificials, des de 4 punts diferents de la ciutat: plaça Ana Sanchis, llavador de l’Alquerieta, plaça del Regne i plaça Elisa Ramírez (Mancomunitat).

Es recorda a la ciutadania que és prioritari que es respecten les distàncies de seguretat i no es mesclen unitats familiars. Escoltem el regidor de festes, Xavi Pérez.

Ir a descargar

Deixa un comentari