La GVA anuncia mesures: tancament total i imminent de l’hostaleria durant 14 dies

El govern valencià fa un pas endavant a l’hora d’endurir les mesures restrictives enfocades a frenar l’avanç de la pandèmia. Entre estes, es troba el tancament total i imminent de l’hostaleria, durant 14 dies, amb l’objectiu de disminuir la corba de contagis que s’ha disparat en les últimes setmanes a la Comunitat.

Des del gremi d’Hostalers d’Alzira valoren aquesta decisió de forma positiva, tot i que recorden a les administracions la necessitat d’acompanyar-la amb ajudes. Ens ho conta el president del gremi d’hostalers d’Alzira, Toni López.

Una altra de les noves mesures que entrarà en vigor, a partir de demà, 21 de gener, i que, com la resta, es mantindrà un mínim de dos setmanes, és la del tancament dels comerços a les 18.00 hores, a excepció dels essencials com supermercats o farmàcies, entre altres.

També es mantindrà el tancament perimetral a tota la Comunitat, així com la limitació de 6 persones per a les reunions socials i familiars, tot i que s’estudia limitar-les a un únic nucli de convivència. A més, el president de la Generalitat, Ximo Puig va anunciar ahir que demanarà al govern central l’avanç del toc de queda a les 20 hores.

Les instal·lacions esportives també romandran tancades i només podran fer ús d’elles els esportistes professionals.

Recorden que, a la nostra localitat, la Biblioteca Municipal modifica l’horari per a préstec de llibres i obrirà, de dilluns a divendres, de 9:00 a 18:00 hores, de manera ininterrompuda. Els dissabtes, obrirà de 10:00 a 13:30 hores. Els paratges municipals de la Murta i la Casella continuen oberts al públic amb cita prèvia i control d’aforament. Poden consultar totes les mesures al web de l’Ajuntament d’Alzira.
Escoltem Toni López i Ximo Puig a l’informatiu:

Ir a descargar

Deixa un comentari