Alzira combat la processionària amb tècniques respectuoses amb el medi ambient

L’Ajuntament d’Alzira posa en marxa el tractament d’endoteràpia per a combatre la processionària. Un tractament preventiu per a evitar estes erugues als pins durant la pròxima primavera.

La Regidoria de Serveis Urbans està portant a terme les mesures necessàries, per a combatre la processionària en els pins que hi ha en diverses zones de la ciutat, a més dels ubicats en zones verdes i vials així com en centres educatius.

Per a realitzar les intervencions s’utilitza, com en les últimes ocasions, la tècnica de l’endoteràpia, una tècnica més respectuosa amb els pins i amb el medi ambient. L’avantatge de l’endoteràpia, respecte a altres tècniques, és que es tracta d’un mètode alternatiu al fitosanitari que evita les atomitzacions i, per tant, es pot realitzar a qualsevol hora, sense talls de trànsit i sense perill per als veïns. També s’acaba amb la contaminació del medi ambient, els sòls i les aigües. A més, minimitza les al·lèrgies en la població i arriba fins a l’últim racó de l’arbre.

Estos tractaments són necessaris per tal d’evitar els problemes que ocasiona el contacte de les erugues de la processionària als animals i les persones.

Deixa un comentari