Idea llança la 21 edició del concurs d’aparadors nadalencs per a revitalitzar el comerç alzireny

Continuen les iniciatives nadalenques. Ja s’ha obert el termini perquè els establiments comercials participen en el concurs d’aparadors que arriba a la seua vint i una edició. Enguany, des de l’agència Idea es repartiran premis valorats en 2350 euros i com en altres edicions s’obrirà la votació a través del facebook, per a triar entre tots els millors aparadors del xicotet comerç.

Poden participar tots els comerços minoristes, que s’hi hauran d’inscriure abans del 10 de desembre. Un jurat atorgarà 8 premis, per valor de 2.350 euros. La inscripció serà gratuïta i es podrà fer de forma presencial en l’AFIC o per telèfon (962 455 101), a través del formulari al web, correu electrònic (comunicacion.idea@alzira.es) o per WhatsApp. La decoració dels aparadors serà lliure, i haurà de promocionar els productes propis de cada establiment. El dilluns 13 de desembre els aparadors hauran d’estar completament decorats per a poder ser avaluats per un jurat tècnic.

Es tracta, segons l’alcalde d’Alzira i regidor de Comerç, Diego Gómez, d’una iniciativa «molt popular entre els botiguers i els comerciants de la nostra ciutat, i que dona resposta al plantejament d’obrir els nostres comerços a l’ambient del Nadal.

D’altra banda, també hi haurà dos premis de 150 euros que es poden obtindre per votació popular a través de facebook. La publicació a Facebook dels comerços participants es farà el dimarts 14 de desembre. Les votacions populars podran realitzar-se fins al dilluns 20 de desembre a les 13 hores. Els premis del jurat tècnic i de la votació popular de Facebook seran compatibles, per tant, els participants podran resultar guanyadors dels dos premis.

Els comerciants han valorat la iniciativa, una iniciativa que afavorix la compra al comerç local i la compra no sols per parts dels alzirenys sino de tot el veïnat de la comarca. Bernat Iborra, de l’àrea comercial Doctor Ferran.

Deixa un comentari