Més de 4.600 alzirenys beuen aigua de qualitat gràcies a la gestió de l’aigua en els últims 7 anys

Més de 4.600 alzirenys i alzirenyes beuen aigua de qualitat gràcies a la gestió de l’aigua en la ciutat. En els últims set anys l’actual equip de govern ha aconseguit que tots els pous del nucli urbà estiguen adscrits i connectats al servei municipal d’aigües i la seua gestió.
L’últim pou en passar a la gestió pública ha sigut el que dona aigua potable al barri de la Sagrada Família i al Torretxó i que estava fins ara gestionat per la Cooperativa Valenciana de Consum Sagrada Família. Esta cessió compta amb més amb l’ocupació d’un treballador de la cooperativa així com el lloguer d’una oficina.
L’Ajuntament d’Alzira ha sol•licitat a la Mercantil Aigües de València que siga qui gestione el servei municipal de proveïment d’aigua. D’esta manera l’empresa serà l’encarregada de gestionar el volum màxim anual de 97.000 metres cúbics que han passat a formar part del servei municipal d’aigua durant els set anys de legislatura.
El regidor de Serveis Urbans, Fernando Pascual, ha destacat el Pla Integral de l’Aigua que ha millorat la qualitat de l’aigua de la ciutat. A més ha reivindicat la millora respecte del passat, quan no es podia consumir l’aigua perquè tenia nitrats per damunt del permès i plaguicides.

Deixa un comentari