L’Ajuntament d’Alzira llança un any més l’agenda educativa

Alzira presenta la nova Agenda Educativa per al curs 22/23. Una eina de treball global i participativa de tota la comunitat educativa, regidories, associacions i entitats col•laboradores, destinada a tota la ciutadania. L’edició d’enguany es publica novament en format digital i es pot accedir des del portal web de l’Ajuntament d’Alzira.
Esta agenda, destinada a professorat, alumnat, pares i mares i a tota la ciutadania interessada engloba totes les activitats escolars per al nou curs que es fan a Alzira. En 159 pàgines, s’hi arrepleguen les diferents activitats previstes al llarg de l’any, tant en l’àmbit de l’educació formal com informal, gràcies a la col•laboració amb les diferents àrees de l’Ajuntament i entitats del municipi.
L’agenda educativa porta publicant-se des de 2007 des del departament d’educació de l’Ajuntament d’Alzira i actualitza totes les activitats per al nou curs. Està dividida per àrees, l’agenda consta d’una sèrie de fitxes on es poden consultar fàcilment les activitats presentades. Cada fitxa detalla la descripció de l’activitat, l’objectiu que perseguix, els destinataris a qui està adreçada i el responsable que l’organitza.
Enguany, igual que l’any passat, l’Agenda Educativa 2022-2023 sols es publicarà al web municipal i les xarxes socials. Així mateix es farà arribar per correu electrònic als centres educatius, entitats i associacions col•laboradores o es podrà descarregar directament en l’apartat d’Educació en el web de l’Ajuntament.

Deixa un comentari