Alzira serà punt d’eixida de trenta jubilats a peu que assistiran a la manifestació en defensa de les pensions a Madrid

Alzira serà un dels punts d’inici de la marxa a peu de pensionistes que viatja a Madrid per participar en una manifestació en defensa de les pensions el 15 d’octubre. La marxa est València – Madrid començarà en una concentració el dia 30 de setembre a la plaça Major d’Alzira i el dia 1 eixiran a peu a les deu del matí per arrivar a la manifestació.
El Col•lectiu de Pensionistes d’Alzira participa amb altres associacions de jubilats de la zona com PENSE (Pensions dignes de Sueca) per anar a peu fins a la manifestació que organitza la Coordinadora Estatal per la Defensa del Sistema Públic de Pensions (COESPE). Des d’esta primera parada eixiran 30 persones jubilades que pasaran per 14 ports en la seua ruta. Ports on està previst que s’afegisquen 20 persones més.
Critiquen que en els últims anys s’han empitjorat els serveis públics dels que les persones jubilades fan ús. També reclamen la necessitat de millors sous i pensions i reivindiquen que tant uns com els altres estiguen relacionants amb l’Index de Preus de Consum real. Al respecte de la marxa Amèlia Blanquer, portaveu de COESPE ha explicat que la seua intenció és lluitar per els que hui son joves i s’hauran de jubilar el dia de demà.
A més, han recordat que un dels grans problemes que ha tingut la caixa de pensions per al seu bon funcionament és que en repetides ocasions s’han utilitzat els diners que tenia per altres finalitats. Una pràctica que el Congrés va aprovar s’auditaria però que finalment no s’ha revisat.

Deixa un comentari