S’obri al trànsit el nou vial per a descongestionar la redona de les Fulles

Alzira obria ahir el nou vial que facilitarà l’eixida de vehicles procedents de l’àrea comercial de Carrefour, polígon Ctra d’Albalat i Hospital de la Ribera en direcció a Algemesí, Guadassuar, l’Alcúdia i València sense passar per la redona de les Fulles.
Descongestionar el trànsit en esta redona és l’objectiu del nou carrer que s’ha obert al voltant del centre comercial Carrefour i que enllaça amb el pont. Este projecte ha costat 365 mil euros i està finançat per l’Ajuntament d’Alzira i l’Ivace. A l’octubre de l’any passat es va iniciar el projecte, amb l’expropiació de terrenys.
El que s’ha fet és desdoblar el carrer Entre Naranjos que dona accés a l’estadi Lluís Sunyer i l’aparcament de Carrefour. Amb este desdoblament s’ha convertit en una via de dos sentits i per tant es podrá accedir des de la carretera d’Albalat fins a la ronda nord, més coneguda com el pont de Mc. Donalds. D’esta manera este enllaç servix per a que el trànsit siga més fluÏt a esta zona, que acumula vehicles provinents de la zona industrial, de la zona comercial i d’accés a l’Hospital.

Deixa un comentari