L’ajuntament llança una campanya sobre la importància del reciclatge orgànic

Alzira compta amb els nous contenidors marrons per a recollir la matèria orgànica. L’Ajuntament d’Alzira n’ha distribuït setanta en tota la població per tal que la gent recicle en origen. Ara la regidoria de serveis urbans ha posat en marxa una campanya informativa sobre la importància d’este reciclatge.

Es pretén conscienciar per tal de separar la matèria orgànica del fem que es genera a l’àmbit domèstic. La campanya compta amb informadores cíviques que recorreran diferents punts d’Alzira per ajudar a la ciutadania en matèria de separació en origen a més de resoldre dubtes. Ja s’ha informat al mercat ambulant dels dimecres, a la plaça Major i al parc Pere Crespí. A més es visitarà el parc de l’Alquenència al carrer Gabriela Mistral, el parc de les Bases i la zona de la Biblioteca.

Cal recordar que la bossa de l’orgànic, on tiren les restes de menjar, s’ha de tirar al contenidor marró ubicat als llocs habituals, junt amb la resta de contenidors. A més es recomana la utilització de bosses biodegradables per a este tipus de reciclatge orgànic. El regidor de serveis urbans, explica que reciclar en origen no sols millorar el reciclatge, sinó que a més ajuda a reduir també la factura.

Deixa un comentari