El XIII Concurs de Música de Cambra arriba a Alzira en febrer amb un primer premi valorat en 1500€

El Concurs de Música de Cambra, organitzat per l’Ajuntament d’Alzira amb la col·laboració de la Societat Musical i la Falla El Mercat, arriba enguany a la seua tretzena edició. Tindrà lloc el dissabte 18 de febrer a la Casa de la Cultura.

Poden inscriure’s grups d’entre 2 i 5 components fins a 30 anys i els participants no poden ser veterants. L’objectiu és oferir oportunitats als grups joves que estan formant-se en els conservatoris i necessiten un espai per a fer els seus concerts. Bernat Ríos, organitzador del concurs, es congratula per arribar a la tretzena edició i insistix en la importància de la cultura.

El dissabte 18 de febrer pel matí, hi haurà una eliminatòria oberta al públic amb els tres grups finalistes. Un jurat professional elegirà el guanyador. Els dos grups que no passen a la final, s’enduran 300€ per a cobrir les despeses. El grup guanyador interpretarà les seues obres a les 18:30 i s’emportarà el primer premi: la realització d’un concert a Alzira valorat en 1500€. També hi ha un premi del públic de 100€.

Les bases del concurs poden trobar-se a la web i a les xarxes de l’Ajuntament, de la Falla El Mercat i de la Societat Musical.

Deixa un comentari