Arranca el rodatge de ‘Mascletà’, una sèrie fallera d’Alfonso Aguado, Rafa Sala i Joan Carles Rosselló

Comença molt prompte el rodatge de Mascletà, una sèrie original dels alzirenys Rafa Sala i Joan Carles Rosselló i d’Alfonso Aguado, un dels fundadors del grup valencià Los Inhumanos. Esta sèrie narra en clau d’humor la vida d’una comissió fallera i compta amb el reconegut humorista Paco Arévalo com a un dels protagonistes.

La sèrie se centra en la rivalitat entre les famílies Albelda i Baraja per liderar la vida social, festiva i política de la comissió. Tot esclata arran de l’elecció de la fallera major a la qual aspiren les seues filles, Romina i Julieta. L’acció es desenvolupa principalment en l’interior del casal i en el marc típic de les activitats d’una falla, com els sopars, la cremà, l’ofrena, les reunions, etc.

Al repartiment hi trobem els mateixos Rafa Sala i Alfonso Aguado, junt a l’humorista Paco Arévalo. També Rory Gallur, Quique Peña, Zoila Reolid, Iban Sustatxa, José Ramón Mascarell, José Ruiz o Pepa Sanz, entre d’altres. Els creadors expliquen que la majoria provenen del món de les xarxes i que, per tant, la série seguirà esta dinàmica de vídeos curts amb cinc temporades d’entre deu i dotze capítols de 12 minuts.

Deixa un comentari