Unides Podem critica la decisió del govern alzireny de privatitzar part del SAD municipal

Unides Podem Alzira cirtica durament la decisió del govern municipal de privatitzar part del Servei d’Ajuda a Domicili municipal. Entenen que esta mesura, que el govern proposa com a única, és fruit de la degradació intencionada del servei i la falta de planificació, i consideren que cal apostar per un servei no externalitzat.

Segons explica Unides Podem, l’envelliment de la població és una realitat que creix i és es normal tindre en previsió que el sector de les cures creixerà. Des d’esta formació, la portaveu Isabel Magalló recorda que el contracte programa permet la creació d’una borsa extraordinària per a cobrir el servei i negociar amb els sindicats el tema d’horaris amb els actuals treballadors.

Magalló explica que, ara que està a punt d’acabar el curs, hi ha molta oferta de professionals formats als instituts de la comarca i també a IDEA per a incorporar-se al Servei d’Ajuda a Domicili. La gestió pública de l’atenció domiciliària, mitjançant una borsa de treball, garantiria eixides professionals de qualitat, basades en els principis d’igualtat, mèrit, capacitat i celeritat. D’altra banda, s’assoliria una millora social en matèria d’igualtat de gènere, ja que el sector està molt feminitzat.

Deixa un comentari