La Policia Nacional deté a dos homes que van ser sorpresos robant en un habitatge. L’Autoritat Judicial ha decretat l’ingrés a la presó d’un dels arrestats  

Agents de la Policia Nacional han detingut a Alzira dos homes, de 26 i 33 anys, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força, després de ser sorpresos in fraganti robant a l’interior d’un habitatge. A més se’ls imputen altres quatre robatoris amb força, dues d’ells en domicili i els altres dos a l’interior de vehicle així com dos delictes de furt.
S’han recuperat 18 telèfons mòbils, dos patinets elèctrics, una videoconsola, tres tauletes, un microones, huit parells d’ulleres de sol, tres joiers amb monedes i bitllets antics, dos rellotges de polsera, un rellotge de paret, una guitarra espanyola, dos assecadors de mà, diverses eines (trepant, radial, fregadora, serra *caladora), diversos pitxers i copes decoratives, així com roba, sabatilles i cascos de bicicleta entre altres.
Els fets van ocórrer el dijous 24 d’agost sobre la una i vint del migdia quan els agents van ser requerits a un domicili d’Alzira on pel que sembla un home havia trobat obert el seu habitatge i objectes que no li pertanyien en el seu interior.
A més va sorprendre dos homes, els quals haurien eixit fugint per la terrassa votant a un altre edifici. Els agents van reconéixer a un d’ells perquè pel matí l’havien dut als Jutjats com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força a una casa habitada perpetrat dies abans.
Finalment, després de comprovar que s’havien parapetat en l’altra casa, i havien obstaculitzat l’entrada per impedir accedir a la policia, els van convencer perquè obriren la porta i van ser detinguts.
La policia ha aclarit un total de tres delictes de robatori amb força en domicili, dos robatoris amb força en interior de vehicle i dos delictes de furt, sent un d’ells a casa habitada. Els detinguts, amb antecedents policials per fets similars i un d’ells en situació irregular a Espanya, han passat a disposició judicial, decretant l’ingrés a la presó d’un d’ells.

Deixa un comentari