La Policia Local d’Alzira detingué dissabte passat a un lladre després d’entrar en una casa i donar-se a la fugida

La Policia Local d’Alzira va detindre la passada matinada del dissabte a un lladre després d’entrar en una casa i donar-se a la fugida. Dos agents de policia van aconseguir atrapar-lo i després d’oferir resistència, els agents tractaren de reduir-lo per a procedir a la detenció.

Durant la matinada del dissabte una patrulla de la Policia Local d’Alzira va observar a un home corrent pels voltants del parc de l’Alquenència. Després d’acostar-se a ell es va donar a la fugida corrent i va haver de ser perseguit per un dels agents a peu i per l’altre en el vehicle policial. Una vegada va ser interceptat, se li va intervindre una bossa i un necesser que contenien múltiples joies i peces de bijuteria. Els agents contactaren amb una patrulla de Policia Nacional que es dirigia a un presumpte robatori en domicili i van comprovar que entre els efectes que portava l’home es trobava una fotografia de la propietària de l’habitatge. Per la qual cosa, se li va detindre per un presumpte delicte de robatori amb força.

Els agents suposen que va accedir a la casa mitjançant escalament pel balcó, ja que la porta principal no es trobava forçada.

Deixa un comentari