L’Ajuntament d’Alzira informa als veins de les urbanitzacions de les mesures d’autoprotecció que han de seguir contra els incendis

L’Ajuntament d’Alzira seguix treballant per a previndre els incendis forestals que cada vegada ens assetgen més prompte. Dijous, es van reunir amb representants dels propietaris de les urbanitzacions, nuclis habitats i habitatges unifamiliars aïllats que están en contacte amb sòl forestal. Se’ls va explicar les mesures d’autoprotecció contra els incendis que han d’executar segons la legislació vigent.

Al sendemà, divendres, la reunió va ser amb representants del parc  de Bombers d’Alzira, Policia Local, Policia Nacional, Voluntariat d’Alzira Contra Incendis Forestals (VACIF) i l’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil d’Alzira. També assistiren la regidora de Seguretat, Gemma Alós, el regidor de Serveis per a la Ciutat, Enrique Montalvá, i l’alcalde de la Barraca d’Aigües Vives, Gilles Denans. L’alcalde alzireny, Alfons Domínguez, explica els objectius de la reunió per a ser més efectius. El també edil de medi ambient explica que és important tindre el pla contra incendis actualitzat.

 

Deixa un comentari