L’hostaleria alzirenya convida demà a l’Alcudia a gaudir del Tardeo amb un autobús gratuit entre les dos ciutats

Des d’IDEA seguixen impulsant la iniciativa del Tardeo, amb novetats per a esta setmana i més locals adherits. L’hostaleria alzirenya convida demà a tota la gent de l’Alcúdia a visitar el Tardeo. S’ha establert un autobús gratuït des de l’Alcúdia, a la parada de l’Avinguda Antonio Atmetla, fins a la Plaça del Regne d’Alzira. El bus eixirà a les 18:45h des de l’Alcúdia i tornarà a les 12h de la nit. Les places són limitades i aniran per ordre d’arribada. Es pot confirmar l’assistència enviant un whatsapp al telèfon 6 67 91 08 53.

La iniciativa va agafant força amb 11 actuacions per a demà. La instiutucional serà a La Puertad del Sol, amb Pau Pardo DJ.

A la resta de locals, al Guinea actuaran Carola Mendoza i Garzinsky, al Garibaldi estarà Lilibet Esencia Habanera, el +QBirras s’unix al Tardeo amb DJ Jordi Francés, al Barbas Payouh Soul Rebel i J.J. Sánchez, en el Dreams tindrem Frost Moore, a La Campana un tallador de pernil en directe.

Després al Bar de Homer, DJ Andrw­_music, en Toni’s Bar estarà el DJ Jordi Bernia, a El Patrón DJ Joselu i Tomas Roig i per últim, a la Zona del Mercat de la vila, entre Havok2 i Led Rock actuarà Kompñlot, un grup de música en acústic de pop/rock espanyol.

La directora d’IDEA i els locals valoren positivament el curs que està tenint el Tardeo, però recorden que cal respectar les normes de convivència amb altres bars i els veïns. Escoltem a Gabi, gerent del Guinea.

Deixa un comentari