L’Ajuntament d’Alzira ha celebrat el Dia de l’Orgull LGTBI amb la lectura del manifest institucional

El govern municipal ha llegit este matí el manifest institucional amb motiu del Dia Mundial de l’Orgull LGTBIQ+, que se celebra hui. Este és el primer dels actes per a este cap de setmana, protagonitzat per la festa de l’orgull.

A les 12:15 ha començat la lectura del manifest, per la Regidora de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge, Amèlia Blanquer. El discurs s’ha centrat en la discriminació social que ha patit el col·lectiu en tota la seua història i els avanços que s’han fet en els últims anys, principalment en tema de legislació.
Estes són algunes de les mesures que el plenari de l’Ajuntament va aprovar amb motiu d’este dia. La regidora ha acabat el discurs animant a la ciutadania a participar en la manifestació i festa que es faran demà a Alzira. La manifestació començara a les 19:00h des de la Plaça de les Lletres Valencianes, fins a la Plaça de Cassasús, amenitzada amb una batucada. En acabar es celebrarà l’orgull amb una festa on la pregonera Boydah llegirà un manifest i hi haurà música, drags i molt més.

Com a mostra pública, en acabar l’acte de hui, l’Ajuntament ha penjat la bandera del col·lectiu a un dels balcons de l’Ajuntament.