La Junta Local Fallera i l’Ajuntament d’Alzira pacten les bases per adjudicar la indumentària de les Falleres Majors d’Alzira i la seua Cort, a fi d’evitar la polèmica de l’any passat

La Junta Local Fallera, l’Ajuntament d’Alzira han uhan presentat les bases del concurs que designarà els indumentaristes que vestiran les Falleres Majors d’Alzira 2025 i les seues corts d’honor. Este matí s’han entregat les bases a les empreses alzirenyes amb l’objectiu d’evitar la polèmica de l’any passat amb l’ALCIVA, que resultaren amb la confecció de la vestimenta fora d’Alzira.
Les bases detallen els requisitis i criteris que han de complir els participants, així com l’avaluació i selecció dels candidats. En la subvenció municipal s’inclourà la confecció dels dos vestits oficials de les Falleres Majors i els de les corts d’honor, però s’exclouen cancans, sinagües i els teixits utilitzats. Els candidats tenen este cap de setmana per a preparar les seues propostes, que entregaran dilluns que ve al Departament d’IDEA, moment en què rebran també el pressupost municipal.
Posteriorment es reunirà el jurat format per 5 persones, per a decidir qui serà l’afortunat que vista les representants de les Falles d’Alzira 2025. Ahir s’entregaren les bases a cada indumentarista de la ciutat, qui han respost positivament al nou procés de selecció.