Creu Roja organitza dos jornades de recollida de material escolar per a les famílies amb recursos escassos

Creu Roja organitza dos jornades de recollida de material escolar. Demà i despús demà, amb la col·laboració de Carrefour, Creu Roja recollirà a l’eixida del centre comercial material per a crear lots i entregar-los als xiquets i xiquetes amb pocs recursos d’Alzira.

Com ha explicat Vicent Chambó, director tècnic local de Creu Roja, l’any passat es va poder ajudar a 140 xiquets i xiquetes i esperen arribar enguany als 150. Demà i disssabte es farà la recollida tant al Carrefour d’Alzira com a Cullera.

De la mateixa manera, Creu Roja ajuda a finançar els llibres de text, que suposen un cost molt elevat. De fet, l’any passat es repartiren més de 100 llibres.  I amb l’inici del curs es reprenen els projectes habituals de Creu Roja. El programa de fons europeus FEAR per a famílies amb recursos escasos arranca de nou amb el repartiment de les targetes moneder. Amb estes targetes, les famílies poden gestionar la seua cistella de la compra d’acord amb els seus gustos i aprendre a gestionar els diners.

Comença també l’activitat de reforç escolar dos dies a la setmana i el projecte d’oci i temps lliure per a joves majors de 12 anys, on cada dissabte es reunixen per fer jocs i dinàmiques. Destaquen, d’altra banda, les classes de castellà per a estrangers i els grups de conversa, on poden participar locals per a ajudar amb l’idioma als nouvinguts. Poden consultar més informació sobre els projectes a la seu de Creu Roja a Alzira, al carrer Guerrillero Romeu, 33.