La Regidoria de Serveis per a la Ciutat renovarà 4 parcs infantils per a garantir espais de joc nets segurs i agradables

L’Ajuntament d’Alzira renovarà 4 parcs de la ciutat per a assegurar que les zones de joc siguen espais segurs, nets i agradables per als xiquets i xiquetes. El regidor d’Agricultura, Serveis per a la Ciutat i Plagues, Enrique Montalvà, junt a tècnics municiapals, representants de Fovasa i l’empresa responsable de jardins, van visitar la setmana passada els diferents parcs de la ciutat per a avaluar el seu estat i planificar millores en les instal·lacions.

Dels més de 50 parcs infantils que té Alzira, se’n reformaran enguany 4, els que més ho necessiten. La resta aniran adeqüant-se progessivament conforme a les necessitats. Entre les millores previstes està instal·lar un nou sòl, de cautxú, per a evitar danys en les caigudes, revestit de gespa artificial. Amb la gespa, guanyarà resistència i també facilitarà la seua neteja. Al parc Infantil de la Plaça de Cartonatges es milloraran les zones d’ombra dels bancs al voltant del parc perquè les families tinguen un espai fresc i sense sol des d’on controlar els menuts.

No obstant, Montalvà ha remarcat que el principal problema als pacs infantils és la neteja i el bon ús dels parcs. Cada matí, Fovasa s’encarrega de netejar les zones de joc, però lamenta que en ocasions es fa un ús incorrecte o inclús vandàlic dels parcs.

L’Ajuntament està estduiant instal·lar càmeres per evitar els actes vandàlics, però s’han de demanar diversos permisos per garantir la protecció d’imatge dels menors.