Este dissabte es repren l’activitat fallera a Alzira amb el mig any faller, un dia que s’assemblarà als dies de falles

Este dissabte es repren l’acitivitat al món faller amb el Mig Any Faller, un dia per a gaudir d’un dia complet d’activitats dirigides especialmente als fallers i falleres però obertes a tot el públic.

L’Ajuntament d’Alzira i la Junta Local Fallera han preparat una jornada que simule el que podria ser un dia de falles. Este dissabte de matí, al Recinte Firal es faran jocs, proves i atraccions a partir de les 10:00h. A les 14:00h a la Plaça del regne es llançarà una mascletà, a càrrec de Pirotècnia Valenciana, on a més es repartirà per cada orxata o granissat, un fartó gratuit. No llançarà una pirotècnia local perquè legalment s’han assolit totes les contractacions posibles a una mateixa empresa per part de l’Ajuntament.

La vesprada començarà a les 17:30h amb el “corre tasques” fins a la Plaça Major. Els punts de concentració seran la Plaça del Carbó, el Parc Pere Crespí i SERVEF. A les 19:30 es farà un passacarrer des de la Plaça Major, que acabarà al Recinte Firal per fer Tardeo, amenitzat per un DJ. Per últim, a les 23:30h començarà una macrodiscomòbil al Recinte Firal.

La vicepresidenta de la JLF, Amparo Sangil, ha aprofitat la presentació del Mig Any Faller a Alzira Ràdio per a comunicar que l’associació sense ànim de lucre que rebrà la donació del xec solidari del ral·li será la Junta Local contra el Càncer d’Alzira, escollida per la comissió guanyadora, Camilo Dolz.

La Regidora de Festes, Mar Chordà, ha remarcat que el Mig Any Faller és una bona oportunitat per a que les persones d’altres llocs coneguen com són les falles a Alzira.

Esta setmana també es presentarà la 22na edició del Concurs de Composició de Pasdobles Fallers, que organitza la Societat Musical d’Alzira i la Junta Local Fallera. Amparo Sangil ha recordat la importància d’este concurs, perquè d’ell ixen els dos pasdobles oficials de les FFMM.

Categories Falles