Els alumnes músics del Parra podran compatibilitzar enguany els estudis musicals amb les classes amb un projecte de compatibilització horaria

Les direccions de l’institut José María Parra i la Societat Musical d’Alzira han arribat a un acord per a compatibilitzar els horaris de l’alumnat d’ESO i Batxillerat que també fa estudis musicals. Fins ara, estos ocupaven tot el matí amb les classes de l’institut i la vesprada amb les de la Societat Musical. Des d’enguany, aquells alumnes que tenen algunes assignatures convalidades i per tant, tenen hores lliures durant el matí, podran ocupar-les amb classes musicals.

Una altra de les novetats de l’institut alzireny és la mobilitat Erasmus, que no està sols cenyida a la Universitat. Enguany s’ha aprovat el primer projecte que consistirà en el trasllat d’alumnes i professors a Itàlia.

Quan ara la gran majoria dels xiquets i jóvens no lligen llibres i el que lligen ho fan al mòbil o la tablet, l’institut José María Parra ha posat en marxa un pla de foment lector pel qual es dediquen 30 minuts d’una classe a la lectura diària.

A principi de curs es fa una prova de nivell lector i una altra al final per comprovar si està funcionant. De fet, enguany hi haurà un club de lectura que començarà este mateix divendres al voltant d’un llibre d’una ex-alumna, Dàlia Colomer. La mateixa autora ja el va presentar en l’institut a final del passat curs.

Categories Educació