Hui se celebra el Dia Mundial de la Paella. Alzira Ràdio s’ha sumat a la commemoració amb el guanyador del 63é Concurs Internacional de Paella, Paco Rodríguez

Hui celebrem un dia important per als valencians, el Dia Mundial de la Paella. Alzira Ràdio s’ha sumat a la commemoració amb el chef del restaurant Miguel i Juani de l’Alcúdia Paco Rodríguez, guanyador del 63 Concurs Internacional de Paella a Sueca.
No ha sigut la primera vegada que rep la distinció. Ja la va guanyar fa deu anys. I en 2015 va decidir portar la paella valenciana a Tòquio amb l’obertura de la seua primera sucursal internacional al Japó. Després, la seua expansió ha sigut imparable i ja compta amb set sucursals al Japó. En el seu recorregut també figuren el premi a la millor fideuà internacional del 49é Concurs Internacional de Fideuà de Gandia, el títol de millor Arròs amb Bledes de Llíria (2015) i els primers premis en el Concurs Nacional de Putxero Valencià (2016) i en el Concurs de Arròs amb Fesols i Naps Vila de Catadau (2023).
Segons el chef, la clau en una bona paella està en l’equilibri, tant durant la cocció com dels ingredients. Al Japó o a la Ribera Baixa, Rodríguez sempre porta amb orgull els seus origens, el nom dels seus pares i l’Alcúdia. Poden escoltar-lo en l’entrevista a Ivoox de “El Dia Per Davant”.