L’equip de govern a Alzira anuncia que s’espera que dins d’un any, els clubs alzirenys puguen gaudir ja de les instal·lacions del Fontana Mogort

L’equip de govern de l’Ajuntament d’Alzira espera que dins d’un any, per començar la temporada 2025-26, els clubs alzirenys puguen disposar del pavelló Fontana Mogort per a realitzar els entrenaments i disputar partits oficials. Així ho exposaren ahir als clubs però especialment als pares i mares que acudiren a la reunió programada a l’Ajuntament d’Alzira.
En primer lloc, el regidor d’esports, Vicent de la Concepción, va mostrar les disculpes pel retard que ja arriba als cinc anys i exposà que s’han obert totes les instal·lacions esportives de dilluns a diumenge i han augmentat les hores i en estos pròxims anys van a crear-se noves instal•lacions com dos pistes poliesportives semicobertes a Tulell.
El regidor d’urbanisme, Andrés Gomis, de qui depèn el desenvolupament de l’obra, va indicar que acabada la primera fase ara fa un any, en que es canvià el sostre i es canviaren les pistes, el plantejament era tombar els vestidors i despatxos i construir-los de nova planta. A més, es volia aprofitar el voladís del carrer Pere Morell per fer altres instal·lacions. El perllongar-se més les obres i el cost pressupostat han fet optar per una remodelació de l’actual.
Gomis explicà que amb este projecte s’intentarà que els clubs puguen utilitzar el pavelló mentre es fan les obres, però no ho pot assegurar.
La regidora d’educació, Virtuts Piera, explicà que s’ha posat a disposició dels clubs els centres educatius de la ciutat que puguen complir les necessitats dels clubs.
Tot i les explicacions dels regidors, seguix convocada la manifestació prevista per al dimecres 25, a les set menys quart de la vesprada, abans que comence el plenari municipal, on durant dos hores, entrenaran a la plaça del Carbó. Escoltem un representant dels pares, l’entrenador de l’Alzira Futbol Sala, Sergio Garrigues.
OBERTURA PISTES FONTANA 4 S. GARRIGUES