L’Hospital de la Ribera, guardonat en la 6a edició dels Premis Best Spanish Hospitals

L’Hospital de la Ribera ha resultat guardonat junt a l’Hospital Universitari Doctor Peset de València en la 6a edició dels Premis Best Spanish Hospitals.
El Peset ha obtingut el premi a ‘Millor hospital en Avaluació Sanitària Basada en el Valor’ dins la categoria d’hospitals d’alta tecnologia. D’altra banda, l’Hospital Universitari de La Ribera, que s’emmarca dins dels Hospitals Generals i de Referència, ha estat reconegut com a ‘Millor hospital a l’àrea d’urgències hospitalàries’. Per obtenir este guardó s’han tingut en compte diversos indicadors com l’eficiència en l’atenció, la capacitat per resoldre casos sense necessitat d’ingrés, i la reducció de complicacions i reingressos.

Estos premis els organitza Benchmarking Sanitari 3.0 amb l’objectiu de reconéixer els centres hospitalaris de tot el país que destaquen en la seua gestió en diferents àmbits assistencials. A més, amb les dades que s’analitzen es pretén identificar models d’èxit que es puguen extrapolar a altres hospitals. L’objectiu d’estes distincions és fomentar la millora contínua dels centres sanitaris espanyols en qualitat assistencial i resultats en la salut. Per la seua part, Rosabel Ribes ha volgut agrair al servei d’urgències de l’Hospital de la Ribera pel guardó i per la seua tasca sanitària.