Activat el protocol d’actuació a Alzira davant l’alerta taronja per pluges torrencials

Esta nit ha estat marcada per la quantiosa pluja que ha caigut a la ciutat i el seus voltants. Les precipitacions acumulades entre anit i hui superen els 160 l/m2 al barri de l’Alquenència i a la Barraca d’Aigües Vives, i arriben fins i tot a 190l a la zona de la Casella. A l’Ajuntament d’Alzira han caigut vora 91l.

Davant la situació d’alerta taronja per l’episodi de fortes pluges s’ha posat en marxa el protocol d’actuació on el regidor d’Obres i Infraestructures Públiques, Vicent de la Concepción i els tècnics municipals encapçalats per Xelo Bisbal i l’empresa concessionària de manteniment de clavegueram estan supervisant la situació. Se farà el control de les comportes del canal de les Basses al barranc de la Casella i de les comportes del Pont de Xàtiva. Se farà també la revisió dels accessos als centres escolars i la supervisió tècnica de la nova infraestructura hidràulica del nou canal interceptor i del canal de Les Basses.

Avisem també que les instal·lacions esportives municipals estaran tancades esta vesprada, excepte la Piscina coberta. Estos són els camins tallats a la nostra ciutat:
➡camí San Bernabé
➡camí Solana Murta
➡camí Baix de Corbera
➡camí de l’Arena

 

Pots escoltar l’informatiu sencer ací: